Művelődési Ház
A település központjában elhelyezkedő Művelődési Ház több funkciót tölt be. Itt kapott helyet az orvosi rendelő, a könyvtár. A különböző rendezvények többségét a Művelődési Házban bonyolítják le, de helyet ad lakodalmaknak, ballagásoknak is.
 
Szeretetotthon
szeretetotthonA községben működő szeretetotthont 1998-ban kezdték kialakítani egy családi házból, amelyben egy időben a Tsz., csokoládéüzemet működtetett, majd az ezt követő pár évben kihasználatlanul állt. Az Elesett Öregekért Alapítvány által létrehozott, és működtetett otthon azóta új épületekkel bővült (új  otthon épület, konyha, apartmanok) jelenleg 60 lakója van.
A szeretetotthon további bővítését nem tervezik, mivel abban az esetben nem maradna fenn a kialakult családias jellege. Az otthonban jelenleg 8 helyi lakost foglalkoztatnak. A gondozottak teljes körű ellátásban részesülnek, a nyugodt környezet pedig biztosítja számukra a pihenést.

 

Faluház
faluhazAz önkormányzatnak lehetősége nyílott 2005-ben egy a központban lévő lakóház megvásárlására. Célunk az volt, hogy egy olyan épületet hozzunk létre, amelyben bemutathatjuk a községben még fellelhető értékeket, régi háztartási és gazdasági eszközöket. A szűkös lehetőségeink miatt az épület felújítása, kialakítása több évet vett igénybe. Ez idő alatt igyekeztünk összegyűjteni a faluban a még fellelhető tárgyakat. Mára sikerült az épületet teljesen befejezni és egy részében a gyűjtött tárgyakat bemutathatóvá tenni. Megtekinthető bármikor, Marton Lászlóné gondnokkal való előzetes egyeztetés után. ( Tel.: +36-30/ 239-6863 vagy +36-70/392-5908)