A „Kistelepülési önkormányzati rendezvények támogatása” című pályázattal kapott anyagi támogatás lehetővé tette, hogy tovább folytassuk a már több éve megkezdett amatőr kórusfesztivált ebben az évben ismételten megrendezzük.

Ebben az évben 2022.április 30-án kilencedik alkalommal került sor az amatőr kórusok találkozójára. Az idén is szép számú, a hazaiakon túl öt kórus, Hagyományőrző Egyesület Mesztegnyő, Rozmaring Nyugdíjas Klub Osztopán, Csacsogó Csoport Osztopán, Sárga Rózsa Népdalkör Somogyvár, valamint a Marcali Dalárda csapatai örvendeztették meg a lelkes közönséget a színvonalas énektudásukkal. A közel háromórás programot még színesebbé tette a Tschepen-Ősz Gabriella és Dr. Berlik Zoltán által képviselt Royal Dan -Sings énekegyüttes fellépése. A jó hangulatút rendezvényt közös vacsorával, kötetlen beszélgetéssel, közös énekléssel, tánccal fejeztük be.

Köszönöm minden segítőnek a munkáját!

Ősz János, polgármester

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

polgarmesterMegtisztelő számunkra figyelme és érdeklődése történelmi értékű településünk iránt.
Reméljük, az itt található információk hasznára válnak, a honlap böngészése kellemes élményt jelent majd az Ön számára.
Bízunk abban, hogy az itt található információk és képek felkeltik érdeklődését, és ha még nem járt nálunk, hamarosan személyesen is köszönthetjük településünkön, vagy visszatér hozzánk, amennyiben igen.

Ősz János
polgármester

e-ÜGYINTÉZÉS

...Elugy

magyar falu program logo g

DIT

uj magyarorszag

videkunkajovonk