Tájékoztatjuk Gadány Község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, vallási közösségeket, hogy Gadány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezte Gadány településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet elkészítését.

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 10/2017. (VII.19.) önkormányzati rendelet, valamint „Gadány településképi arculati kézikönyve” az önkormányzat honlapján megtekinthető.

A partnerségi véleményezés keretében az érintettek a hirdetmény közzétételétől számított 15 napon belül (2018. január 7-ig) a Polgármesterhez címzett, papír alapon írásban benyújtott levélben véleményezhetik a tervezetet.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a módosítással kapcsolatban 2018. január 11-én 17.00 órakor lakossági fórumot tartunk a Gadány Községi Önkormányzat Művelődési Házában (8715 Gadány, Fő. u. 81.).

Gadány, 2017. december 22.

                                       Ősz János s.k.
                                       polgármester


"Gadány településképi arculati kézikönyve" letöltése


 

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

polgarmesterMegtisztelő számunkra figyelme és érdeklődése történelmi értékű településünk iránt.
Reméljük, az itt található információk hasznára válnak, a honlap böngészése kellemes élményt jelent majd az Ön számára.
Bízunk abban, hogy az itt található információk és képek felkeltik érdeklődését, és ha még nem járt nálunk, hamarosan személyesen is köszönthetjük településünkön, vagy visszatér hozzánk, amennyiben igen.

Ősz János
polgármester

e-ÜGYINTÉZÉS

...Elugy

DIT

uj magyarorszag

videkunkajovonk