Gadány településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet partnerségi egyeztetéséről (előzetes tájékoztatás)

Tájékoztatjuk Gadány Község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, vallási közösségeket, hogy Gadány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezte Gadány településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet elkészítését.

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 10/2017. (VII.19.) önkormányzati rendelet az önkormányzat honlapján, valamint a Mesztegnyői Közös Önkormányzati Hivatal Gadányi Ügyfélszolgálatán 8715 Gadány, Fő. u. 81. címen nyomtatott formában megtekinthető ügyfélfogadási időben.

A partnerek ötleteket, javaslatokat a hirdetmény közzétételétől számított 15 napon belül (2017. november 30-ig) tehetnek, a Polgármesterhez címzett, papír alapon írásban benyújtott véleményben.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy 2017. december 7-én 17.00 órakor lakossági fórumot tartunk a Gadány Községi Önkormányzat Művelődési Házában (8715 Gadány, Fő. u. 81.)

Gadány, 2017. november 15.

                                            Ősz János
                                             polgármester

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

polgarmesterMegtisztelő számunkra figyelme és érdeklődése történelmi értékű településünk iránt.
Reméljük, az itt található információk hasznára válnak, a honlap böngészése kellemes élményt jelent majd az Ön számára.
Bízunk abban, hogy az itt található információk és képek felkeltik érdeklődését, és ha még nem járt nálunk, hamarosan személyesen is köszönthetjük településünkön, vagy visszatér hozzánk, amennyiben igen.

Ősz János
polgármester

e-ÜGYINTÉZÉS

...Elugy

DIT

uj magyarorszag

videkunkajovonk